این گیاه دارای ویژگیهای آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد ویروسی، ضد قارچی، آنتی بیوتیک، ضد سرطانی، وضد سرفه است
![این گیاه دارای ویژگیهای آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد ویروسی، ضد قارچی، آنتی بیوتیک، ضد سرطانی، وضد سرفه است 1 d8a7db8cd986 daafdb8cd8a7d987 d8afd8a7d8b1d8a7db8c d988db8cda98daafdb8cd987d8a7db8c d8a2d986d8aadb8c d8a7daa9d8b3db8cd8afd8a7d986 65851aca69ccd](https://rahepaydar.ir/wp-content/uploads/2023/12/d8a7db8cd986-daafdb8cd8a7d987-d8afd8a7d8b1d8a7db8c-d988db8cda98daafdb8cd987d8a7db8c-d8a2d986d8aadb8c-d8a7daa9d8b3db8cd8afd8a7d986_65851aca69ccd-780x470.webp)
سایت سرگرمی روز :
زنجبیل سیستم ایمنی بدن را به واسطه کاهش رادیکالهای آزاد تقویت میکند. همچنین، این گیاه گردش خون در بدن را بهبود میبخشد، با سرما خوردگی مبارزه میکند، التهاب را کاهش میدهد، گوارش را بهبود میبخشد، سطوح قند خون را عادی میسازد، با تهوع مبارزه و اشتها را تنظیم میکند، و سوزش سر دل و نفخ را تسکین میدهد. زنجبیل از تجمع سموم در بدن که خطر عفونتهای ویروسی ، قارچی، و باکتریایی را افزایش میدهند، پیشگیری میکند.
شما می توانید برش هایی از زنجبیل تازه را به سالاد اضافه کنید. همچنین، نوشیدن دو تا سه فنجان چای زنجبیل در روز را مد نظر قرار دهید.
برای تهیه این چای: یک قاشق غذاخوری برشهای زنجبیل و دو فنجان آب را به یک قوری اضافه کنید. آب را به جوش آورید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید چای به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. چای را صاف کنید. مقداری عسل و آبلیموی تازه را به چای اضافه کنید و آن را بنوشید. توجه: افرادی که داروهای قلبی یا فشار خون مصرف می کنند باید زیر نظر پزشک زنجبیل مصرف کنند.
منبع: سرگرمی روز