دانش روز

مصرف عرق این گیاه در ناشتا یبوست ، فشار خون و عفونت مجاری ادراری و کبد چرب را درمان می کند

به گزارش راه پایدار و به نقل از

سایت سرگرمی روز :

مصرف آب برگ کاسنی دارویی مفید برای درمان یرقان و کلیه ها و کبد است و تب را برطرف می کند و معده را تقویت می نماید .

کاسنی برای تنظیم فشار خون ، کاهش قند خون و درمان کننده سردرد و بیماریهای کبدی است .

ضماد آن برای برطرف کردن ورم های گرم و درد چشم و افزاینده بینائی است.

ریشه کاسنی گرم و خشک است و اخلاط سینه را نرم و مصرف جوشانده برگ و ریشه کاسنی به مقدار ۲ فنجان صبح ناشنا برای درمان یبوست، بسیار مفید است.

خواص عرق کاسنی و ارزش غذایی آن

احتمالا براتون سوال پیش آمده که عرق کاسنی برای چی خوبه؟ با وجود آن‌که بیشتر حجم عرق کاسنی را آب تشکیل می‌دهد؛ ارزش غذایی عرق کاسنی به‌قدری زیاد است که می‌توان در در همان حجم، ویتامین‌هایی همچون ویتامین K، ویتامین E، ویتامین B6، ویتامین C و ویتامین A را یافت. همچنین مواد معدنی همچون منگنز، کلسیم، منیزیم، آهن، اسید فولیک، روی و پتاسیم نیز در این عرق گیاهی به مقدار فراوان وجود دارند.

البته کالری عرق کاسنی نیز در حدود ۷۲ است که به ما این اجازه را می‌دهد تا به راحتی در رژیم لاغری و رژیم غذایی خود از آن استفاده کنیم نگران اضافه وزن و چاقی نباشیم.

خواص عرق کاسنی برای مردان

فواید عرق کاسنی بسیار زیاد است و به‌جز خواص خاص آن برای خانم‌ها، سایر خواص عرق کاسنی برای مردان و زنان، هر دو، تاثیر دارد. به همین دلیل همه افراد می‌توانند از این عرق گیاهی پرخاصیت استفاده کنند. به دلیل بالاتز بودن احتمال سکته‌های قلبی در آقایان، از خواص عرق کاسنی برای مردان می‌توان به افزایش سلامت قلب اشاره کرد که با کاهش کلسترول بد در خون، از رسوب آن در رگ‌ها و درنتیجه ایجاد سکته، جلوگیری می‌کند و این به دلیل وجود انولین در عرق کاسنی است.

همچنین وجود آنتی‌اکسیدان‌هایی همچون فنل‌های گیاهی، از آریتمی قلب و ایجاد لخته و ترومبوز جلوگیری می‌کند که در نتیجه‌ی آن، از بروز سکته قلبی پیشگیری می‌شود.

خواص عرق کاسنی برای قند خون

انولین موجود در ریشه کاسنی می‌تواند به تجزیه کربوهیدرات‌ها در روده و رشد باکتری های مفید در آن ناحیه کمک کند. همچنین از خواص عرق کاسنی برای قند خون که به دلیل انولین ایجاد می‌شود، افزایش حساسیت بافت‌ها و به‌خصوص عضلات در جذب قند از خون است که در نتیجه‌ی آن قند از خون جذب شده و نیاز به انسولین کاهش می‌یابد.

از تخم گشنیز معمولا به عنوان ادویه استفاده می‌شود. خواص تخم گشنیز فراوان است برای آشنایی بیشتر به مقاله مربوطه مراجعه نمایید.

خواص عرق کاسنی در سیستم ایمنی

ویتامین‌های موجود رد عرق کاسنی، همچون ویتامین C سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. همچنین طی تحقیقاتی، تاثیر عرق کاسنی در کاهش چند گونه خطرناک باکتری به اثبات رسیده است. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در عرق کاسنی نیز می‌توانند خطر ابتلا به سرطان‌ها و همچنین پیری و تخریب سلول در اثر آسیب رادیکال‌های آزاد را به‌شدت کاهش دهند. در کنار خاصیت ضدسرطان بودن، عرق کاسنی به درمان و کاهش التهاب در بدن کمک می‌کند، که در نتیجه‌ی آن بسیاری از بیماری‌ها همچون آرتروز که درنتیجه التهاب بافت‌ها به وجود می‌آیند درمان می‌شوند.

فواید عرق کاسنی در پاکسازی بدن

عرق کاسنی می‌تواند به بهبود عملکرد کلیه‌ها کمک کند که به دلیل خاصیت ادرارآوری عرق کاسنی است. با افزایش ادرار نه‌تنها ایجاد بیماری‌هایی همچون سنگ کلیه به‌شدت کاهش پیدا می‌کند، بلکه عفونت‌های خفیف دستگاه تناسلی، به‌خصوص در خانم‌ها به‌شدت کاهش یافته و حتی درمان می‌شود. از دیگر فواید عرق کاسنی، کمک به درمان یبوست است. فیبر موجود در کاسنی، به هضم غذا و کارکرد بهتر باکتری‌های روده کمک می‌کند که در نتیجه‌ی آن یبوست و بسیاری از بیماری‌های گوارشی از بین می‌روند.

بادام زمینی یک ماده غذایی مقوی است که سرشار از ویتامین‌ها و بسیار است، پیشنهاد میکنیم برای اطلاعات بیشتر به مقاله خواص بادام زمینی مراجعه نمایید.

خواص عرق کاسنی برای زنان

یکی از مهم‌ترین فواید عرق کاسنی، بهبود چربی و گرمای کبد است که در طب سنتی نیز به آن اشاره شده و طبع عرق کاسنی را طبع خنک می‌شناسند. بسیاری از خواص عرق کاسنی برای زنان به دلیل فواید آن در بهبود عملکرد کبد است. با بهبود عملکرد کبد که یکی از اعضای مهم در تولید هورمون‌های بدن است، ارتباط عرق کاسنی و قاعدگی اثبات می‌شود. عرق کاسنی می‌تواند به تنظیم هورمون‌ها کمک کند و درنتیجه در تنظیم سیکل‌های ماهانه خانم‌ها اهمیت داشته باشد.

البته تنها عرق کاسنی و قاعدگی با هم در ارتباط نیستند؛ بلکه افرادی که به دلیل گرم شدن کبد چرب، به جوش صورت و آکنه مبتلا شده‌اند، نه‌تنها به کمک طبع خنک عرق کاسنی به کاهش جوش صورت کمک می‌کنند؛ بلکه می‌توانند از خاصیت کاهش التهاب عرق کاسنی برای جوش نیز استفاده کنند. خاصیت عرق کاسنی برای جوش به‌قدری زیاد است که از آن در تهیه ماسک‌های خانگی نیز استفاده می‌کنند.

خواص عرق کاسنی برای دیابت

مطالعات نشان داده اند که عصاره ریشه کاسنی می تواند سطح آدیپونکتین، پروتئینی که سطح گلوکز خون را تنظیم می کند، افزایش دهد. این می تواند به تاخیر یا جلوگیری از شروع زودهنگام دیابت کمک کند.

کمک به کاهش استرس

اینکه آیا ریشه کاسنی به طور مستقیم استرس را کاهش می دهد یا خیر هنوز مورد مطالعه قرار گرفته است. با این حال، به دلیل طعم آن، اغلب از آن برای تهیه نوشیدنی استفاده می شود که می تواند جایگزین قهوه شود. مطالعات نشان می دهد که مصرف بیش از حد قهوه (کافئین) می تواند استرس را تشدید کند. مصرف مکرر کافئین، همراه با استرس، می تواند سطح کورتیزول فرد را افزایش دهد و بیشتر باعث مشکلاتی شود.

بعضی از افراد به طور طبیعی بدون هیچ دلیل مشخصی احساس سردی بیش از دیگران می‌کنند. پیشنهاد میشود برای دانستن علت سردی بدن به لینک مراجعه نمایید.

منبع: سرگرمی روز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید