مصرف آووکادو به کنترل قندخونِ دیابتیها کمک می کند
![مصرف آووکادو به کنترل قندخونِ دیابتیها کمک می کند 1 d985d8b5d8b1d981 d8a2d988d988daa9d8a7d8afd988 d8a8d987 daa9d986d8aad8b1d984 d982d986d8afd8aed988d986d990 d8afdb8cd8a7d8a8d8aadb8c 6553555cb74f6](https://rahepaydar.ir/wp-content/uploads/2023/11/d985d8b5d8b1d981-d8a2d988d988daa9d8a7d8afd988-d8a8d987-daa9d986d8aad8b1d984-d982d986d8afd8aed988d986d990-d8afdb8cd8a7d8a8d8aadb8c_6553555cb74f6.jpeg)
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید نشان میدهد که آووکادو ممکن است به طور قابل توجهی کنترل قند خون را برای برخی افراد بهبود بخشد، البته نه همه.
این مطالعه نشان داد مصرف آووکادو، ارتباط قوی با کاهش گلوکز ناشتا و انسولین ناشتا و بروز کمتر دیابت نوع ۲ دارد.
محققان این مطالعه وجود یک نشانگر زیستی مصرف آووکادو را در برخی افراد شناسایی کردند که به طور قابل توجهی با کاهش گلوکز ناشتا و کاهش انسولین ناشتا و همچنین کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ مرتبط بود.
متابولیت ها محصولات مولکولی کوچکی هستند که از واکنشهای متابولیکی در سلولها، بافتها یا ارگانیسمها به وجود می آیند.
متابولومیک ها مطالعه سیستماتیک فرآیندهای شیمیایی بدن هستند که متابولیت ها را شامل میشوند. این شرایط به محققان اجازه میدهد تا اثر انگشتهای متمایزی را که میتوانند با فرآیندهای سلولی خاص مرتبط باشند شناسایی کنند.
این مطالعه نشان میدهد که متابولوم ممکن است همراه با میکروبیوم شناختهشدهتر، کلیدی در توسعه مداخلات هدفمند و شخصیشده سلامتی باشد.
محققان دریافتند که این بیومارکر به شدت با کاهش گلوکز ناشتا و انسولین بدون توجه به عوامل مخدوش کننده مختلف از جمله BMI، رفتارهای سلامتی، مصرف سیگار و الکل، عوامل اجتماعی و جمعیت شناختی و چاقی مرتبط است.