آشپزی

طرز تهیه کرپ ژامبون و پنیر

شاید خیلی از ما، کرپ رو به عنوان صبحانه یا عصرونه بشناسیم، ولی جالبه بدونین این نان لطیف و نرم و خوشمزه، فقط برای صبحانه کاربرد نداره و میشه باهاش چندین مدل شیرینی و غذای باحال و هیجان انگیز درست کرد.

همین کرپ ژامبون و پنیر! در واقع میشه گفت این غذا هم مثل کسرول ها داخل ظرف تهیه اش، سرو هم میشه و از اون غذا هاست که جون میده برای مهمونی های بی دردسر. اگر علاقه مند شدین با طرز تهیه اش هم آشنا بشین، در ادامه با ما همراه باشین.

طرز تهیه کرپ ژامبون و پنیر
مواد لازم:
    آرد 1 پیمانه
    تخم مرغ 2 عدد
    شیر 1 و 1/2 پیمانه
    نمک 1 قاشق چای‌خوری
    روغن مایع یا کره آب شده 2 قاشق غذاخوری
    ژامبون خرد شده 250 گرم
    سیر ساطوری شده 2_3 حبه
    پیاز نگینی خرد شده 1 عدد کوچک
    فلفل دلمه ای رنگی و نگینی خرد شده 1/2 پیمانه
    قارچ خرد شده 1 و 1/2 پیمانه
    سس بشامل 1 پیمانه
    پنیر موزارلا یا گودا رنده شده 1 پیمانه
 طرز تهیه :
همونطور که میدونین، کرپی که برای صبحانه تهیه میشه با کمی شکر شیرین میشه، اما کرپی که قراره امروز باهاش این غذا رو درست کنیم، نباید شیرین باشه و به جای شکر از نمک استفاده می کنیم. اگر مجدداً دوست دارین با طرز تهیه کرپ آشنا بشین، این آموزش رو دنبال کنید.
برای شروع کار، ابتدا باید کرپ ها رو درست کنیم به صورتی که آرد و نمک رو با هم مخلوط می کنیم و از الک رد می کنیم، تخم مرغ ها رو داخل یک ظرف میشکنیم و با همزن دستی خوب می زنیم تا از حرارت حالت لختی در بیاد، بعد بهش شیر و روغن مایع یا کره آب شده رو اضافه میکنیم و بالاخره مخلوط آرد و نمک رو باهاش مخلوط می کنیم تا محصول حاصل شده مثل ماست روان بشه. حالا یک تابه متوسط رو انتخاب میکنیم و روی حرارت متوسط اجازه میدیم داغ بشه، با کمک یک ملاقه مقداری از مایع رو داخل تابه میریزیم، بعد از چند ثانیه کرپ خودش رو میگیره، حالا اون رو برمیگردونیم و اجاره میدیم طرف دوم هم کمی طلایی بشه.
به همین صورت همه کرپ ها رو آماده می کنیم و کنار میذاریم تا خنک بشن.
حالا برای تهیه فیلینگ میانی ابتدا پیاز رو داخل کمی روغن تفت می دیم تا سبک و شفاف بشه.
بعد فلفل دلمه ای نگینی خرد شده رو اضافه میکنیم، برای زیباتر شدن اون از مدل رنگیش استفاده می کنیم. پیاز و فلفل رو یه تفت کوچیک میدیم ولی نه در اون حدی که رنگ فلفل ها عوض بشه.
اضافه کردن فلفل دلمه ای نگینی خرد شده
بعد سیر ساطوری شده رو اضافه میکنیم، تفت میدیم تا عطر خوش سیر بلند بشه.
حالا نوبت اضافه کردن ژامبون ها میرسه، طعم ژامبون هم بستگی به سلیقه خودتون داره. ژامبون رو هم با بقیه مواد مخلوط می کنیم و چند دقیقه ای تفت می دیم تا مزه مواد به همدیگه بره. زیر شعله رو خاموش می کنیم و صبر می کنیم کمی خنک بشه. تو این زمان می تونیم سس بشامل رو آماده کنیم.
مرحله بعد، پیچیدن کرپ هاست، به این صورت که مقدار مناسبی از فیلینگ رو وسط یک کرپ می ریزیم.
لبه های دو طرف کرپ رو روی همدیگه قرار می دیم.
و بعد دو طرف باقی مانده رو روی هم بر میگردونیم. بقچه های آماده شده رو از طرفی که تا زدیم، کنار همدیگه داخل ظرف مورد نظر میچینیم.
حالا سس بشامل یا سفید رو با کمی فلفل سیاه، آویشن و پاپریکا طعم دارش کردیم، روی بقچه های کرپ می ریزیم و بعد به صورت یکنواخت روی کرپ ها پخشش می کنیم.
و نهایتاً، با پنیر موزارلا یا گودا روی سس رو می پوشونیم. مثل همیشه پنیر بیشتر، خوشمزه تر! پس اگه نگران کالری نیستین، از ریختن پنیر مازاد، غافل نشین!
حالا ظرف رو داخل فری که از قبل گرم شده قرار میدیم و با درجه حرارت 180 سانتیگراد، برای حدوداً 20 دقیقه اجازه پخت میدیم و بعد 5 دقیقه گریل رو روشن میکنیم تا روی پنیر هم برشته بشه. بعد از این زمان هم قابل سرو و نوش جان کردن هست. برای اینکه راحت تر سرو بشه، اجازه میدیم تا کمی خنک بشه و بعد سرو می کنیم.
این متن در سایت لقمه منتشر شده و انتشار آن در راه پایدار به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *