شکایت از بهداشت نانوایی ها ۴۸ ساعته رسیدگی می شود
![شکایت از بهداشت نانوایی ها ۴۸ ساعته رسیدگی می شود 1 d8b4daa9d8a7db8cd8aa d8a7d8b2 d8a8d987d8afd8a7d8b4d8aa d986d8a7d986d988d8a7db8cdb8c d987d8a7 dbb4dbb8 d8b3d8a7d8b9d8aad987 d8b1d8b3db8c 64e0857b74bde](https://rahepaydar.ir/wp-content/uploads/2023/08/d8b4daa9d8a7db8cd8aa-d8a7d8b2-d8a8d987d8afd8a7d8b4d8aa-d986d8a7d986d988d8a7db8cdb8c-d987d8a7-dbb4dbb8-d8b3d8a7d8b9d8aad987-d8b1d8b3db8c_64e0857b74bde.jpeg)
به گزارش خبرنگار مهر، حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، روز جمعه به همراه مدیران حوزه بهداشت از یک نانوایی سنتی در تهران بازدید کرد.
معاون وزیر بهداشت، با اشاره به سرانه مصرف ۱۲۰ کیلوگرمی آرد گندم در ایران، گفت: این سرانه تقریباً ۲ برابر متوسط جهانی است و از همین رو، توجه به سلامت نان و بهداشت نانوایی، از اهمیت زیادی برخوردار است.
فرشیدی، از نان به عنوان قوت غالب در کشور نام برد و افزود: یکی از نکات مهم در پخت نان، میزان استفاده از نمک است که با بسیاری از بیماریها از جمله فشارخون، ارتباط مستقیم دارد.
جعفر جندقی رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، نیز با اشاره به فعالیت ۶ هزار بازرس بهداشتی در کشور، گفت: هر نانوایی به طور میانگین یکبار در ماه مورد بازرسی بهداشتی قرار میگیرد.
وی افزود: مردم میتوانند برای اعلام شکایت خود از بهداشت نانواییها، با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند و مطمئن باشند ظرف ۴۸ ساعت، موضوع بررسی و رسیدگی میشود.
جندقی گفت: تمیز بودن محیط نانوایی، رعایت بهداشت فردی کسانی که در نانوایی کار میکنند و مواردی از این قبیل، میبایست مورد توجه مردم قرار بگیرد.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تاکید کرد: استفاده از جوش شیرین و نمک، دو موضوع مهم در پخت نان است که در بازرسیها به آنها توجه و مورد بررسی قرار میگیرد.