دانش روز

تقویت حافظه و درمان تمامی امراض بدن با دستور معجون مادربزرگ ها

به گزارش راه پایدار و به نقل از

سایت سرگرمی روز :

شیر طلایی یا همان شیر، زردچوبه، دارچین و زنجبیل حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است و فواید سلامتی زیادی دارد.

این نوشیدنی زرد به طور سنتی با گرم کردن شیر گاو با زردچوبه و سایر ادویه‌ها مانند دارچین و زنجبیل تهیه می شود.

فواید مخلوط شیر طلایی برای بدن

سرشار از آنتی اکسیدان هستند و به سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند.

زنجبیل و دارچین، مواد اصلی شیر طلایی، خواص ضد التهابی دارند و  درد مفاصل را کاهش می‌دهند.

ترکیبات موجود در شیر طلایی به حافظه کمک کرده و  عملکرد مغز را بهبود می‌بخشد و مانع از بیماری آلزایمر و پارکینسون می شود.

کورکومین، ماده فعال زردچوبه، به کاهش علائم افسردگی کمک می‌کند.

زنجبیل و دارچین، مواد اصلی شیر طلایی برای عملکرد قلب مفید هستند.

شیر طلایی، سطح قند خون را کاهش می‌دهد و حساسیت به انسولین را بهبود می‌بخشد.

دارچین، زنجبیل و زردچوبه از بدن در برابر سرطان محافظت می‌کنند.

شیر طلایی دارای خواص ضد باکتریایی و ضد ویروسی است که ممکن است بدن شما را در برابر عفونت‌ها محافظت کند.

شیر طلایی به تسکین سوء هاضمه کمک می‌کند.

منبع: سرگرمی روز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید