با این ۲ ماده مغزتان را جوان نگه دارید
![با این ۲ ماده مغزتان را جوان نگه دارید 1 d8a8d8a7 d8a7db8cd986 dbb2 d985d8a7d8afd987 d985d8bad8b2d8aad8a7d986 d8b1d8a7 d8acd988d8a7d986 d986daafd987 d8afd8a7d8b1db8cd8af 65dec9bdda912](https://rahepaydar.ir/wp-content/uploads/2024/02/d8a8d8a7-d8a7db8cd986-dbb2-d985d8a7d8afd987-d985d8bad8b2d8aad8a7d986-d8b1d8a7-d8acd988d8a7d986-d986daafd987-d8afd8a7d8b1db8cd8af_65dec9bdda912.jpeg)
به گزارش راه پایدار:
به گزارش خبرآنلاین، تحقیقات نشان میدهد که خوردن غذاهای غنی از منیزیم و لوتئین میتواند راهی برای بهبود سلامت مغز باشد. با توجه به مطالعات اخیر، محققان دریافتند افرادی که روزانه ۵۵۰ میلی گرم منیزیم میخورند، در سن ۵۵ سالگی مغزشان یک سال جوان تر از کسانی است که فقط ۳۵۰ میلی گرم منیزیم در روز دریافت میکنند.
بر همین اساس، دریافت منیزیم کافی میتواند منجر به بهبود چشمگیر سلامت مغز، حفظ عملکرد شناختی و کاهش خطر یا جلوگیری از طولانیتر شدن زوال عقل در سالمندی شود. تخمه کدو، بادام، دانه چیا، اسفناج آبپز، شاتوت، شیر سویا، بادام هندی و کره بادام زمینی همگی منابع غنی منیزیم هستند.
مقدار توصیهشده منیزیم بسته به سن و جنسیت افراد متفاوت است. مردان ۱۹ تا ۳۰ ساله به حداقل ۴۰۰ میلی گرم و مردان بالای ۳۱ سال به ۴۲۰ میلی گرم منیزیم در روز نیاز دارند.
زنان ۱۹ تا ۳۰ ساله نیز به حداقل ۳۱۰ میلی گرم و زنان بالای ۳۱ سال به ۳۲۰ میلی گرم منیزیم در روز نیاز دارند.
لوتئین نیز در تقویت عملکرد بصری و شناختی از کودکی تا پیری نقش دارد. لوتئین یک کاروتنوئید غنی از آنتیاکسیدان است که در سبزیجاتی با برگهای تیره، ذرت، تخم مرغ و آووکادو یافت میشود و مزایایی در زمینه عملکرد شناختی دارد.
منبع: eatthis
۴۷۲۳۲
منبع:خبر آنلاین