اهمیت طبخ غذا با روغن های خوراکی گیاهی
![اهمیت طبخ غذا با روغن های خوراکی گیاهی 1 d8a7d987d985db8cd8aa d8b7d8a8d8ae d8bad8b0d8a7 d8a8d8a7 d8b1d988d8bad986 d987d8a7db8c d8aed988d8b1d8a7daa9db8c daafdb8cd8a7d987db8c 64edb61925968](https://rahepaydar.ir/wp-content/uploads/2023/08/d8a7d987d985db8cd8aa-d8b7d8a8d8ae-d8bad8b0d8a7-d8a8d8a7-d8b1d988d8bad986-d987d8a7db8c-d8aed988d8b1d8a7daa9db8c-daafdb8cd8a7d987db8c_64edb61925968-780x470.jpeg)
به گزارش خبرگزاری مهر، منصور رضایی، با اشاره به روغنهای گیاهی نظیر کلزا، سویا، آفتابگردان و جوانه گندم به عنوان منبع غنی ویتامین E، گفت: در طبخ و فرآوری غذاها حتماً از انواع روغنهای خوراکی گیاهی استفاده شود.
این دکترای تغذیه افزود: گرچه روغن ماهی، روغن زیتون و انواع مغزها به عنوان منابع خوب ویتامین E به شمار میآیند اما نباید بیش از نیاز مصرف شوند زیرا منجر به اضافه وزن یا چاقی میشوند.
رضایی، سبزیها و میوههای تازه را منبع غنی غذایی ویتامین C برشمرد و افزود: این ویتامین به دلیل وجود آنتیاکسیدان باعث افزایش مقاومت بدن نسبت به عفونتها و افزایش جذب آهن و اسید فولیک در بدن میشود و نسبت به حرارت، نور و محیط قلیایی بسیار حساس است.
به گفته وی، مهمترین منابع ویتامین C شامل مرکبات، فلفل سبز، کلم بروکلی، گل کلم، کلم برگ، گوجه فرنگی، سبزیجات برگی شکل سبز (سبزی خوردن)، اسفناج، کیوی، کدو حلوایی و سیب زمینی است و برای حفظ ویتامینهای موجود باید میوهها و سبزیها تا حد امکان به صورت خام و تازه مصرف شوند.