تغذیه

نکات تغذیه‌ای برای رفع تشنگی در ایام ماه رمضان

به گزارش راه پایدار و نقل ازخبر منتشر شده توسط خبرگزاری منبع

مصرف سبزیجاتی مانند کاهو و سبزی خوردن که سبب حفظ آب در بدن میشوند را افزایش دهید.

از زیاده روی در مصرف غذاهایی پروتئینی مانند مرغ، کباب، استیک و… پرهیز کنید و آن را در حد تعادل مصرف کنید. چراکه پروتئین زیاد سیب دفع بیشتر آب از بدن میشود.

از تحرک زیاد و فعالیت بدنی سنگین در ساعات روزه داری پرهیز کنید و تحرک بدنی را به زمان نزدیک افطار و بعد از آن موکول کنید.

نوشیدنی‌هایی مانند چای، قهوه و نسکافه خاصیت مدر دارند و سبب دفع بیشتر آب از بدن میشوند، لذا بهتر است این نوشیدنی ها در حد اعتدال مصرف شوند.
برای تامین آب بدن صرفا از آب استفاده کنید.

مصرف انواع میوه‌ها نیز به تامین آب بدن کمک کرده و از تشنگی پیشگیری می‌کند.

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان

۴۶

منبع:خبر آنلاین

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید