تغذیه

چربی‌های سالم کدام است؟

به گزارش راه پایدار و نقل ازخبر منتشر شده توسط خبرگزاری منبع

به گزارش خبرآنلاین، وقتی گفته می‌شود حذف یا کاهش چربی از رژیم غذایی به مرور سبب کاهش وزن می‌شود، توجه به این نکته ضروری است که صرفاً چربی‌های ناسالم و تصفیه‌شده مدنظر است. چربی‌های سالم به سبب فوایدی که دارند، برای بدن و عملکرد صحیح اندام‌ها ضروری هستند. هم‌چنین این چربی‌ها می‌توانند جایگزین چربی‌های تصفیه‌شده باشند. روغن‌های سالم، به ویژه آن‌هایی که سرشار از چربی‌های تک‌اشباعی یا چنداشباعی هستند، اسیدهای چرب ضروری (مانند امگا-۳ و امگا-۶) را فراهم می‌کنند که برای سلامتی ضروری‌ هستند. این چربی‌ها به جذب ویتامین‌های محلول در چربی (A، D، E، K) کمک می‌کنند و سلامت قلب، مغز و پوست را تضمین می‌کنند.

چربی‌های سالم عبارتند از:

روغن زیتون: روغن زیتون فوق بکر سرشار از چربی‌های تک غیراشباع و آنتی اکسیدان است. این روغن یک عنصر اصلی در رژیم غذایی مدیترانه‌ای است که فواید بسیاری دارد.

روغن آووکادو: روغن آووکادو یکی دیگر از منابع چربی‌های تک غیراشباع است و برای پخت و پز در دمای بالاتر مناسب است.

روغن نارگیل: یکی از ویژگی‌های مهم روغن نارگیل این است که مصرف آن سبب افزایش سوخت و ساز چربی‌ها می‌شود.

روغن آجیل و دانه‌ها: روغن‌هایی مانند روغن گردو، روغن بذر کتان و روغن کنجد منابع خوبی از اسیدهای چرب ضروری هستند.

در حالی که حذف چربی ممکن است با کاهش کالری دریافتی به کاهش وزن کمک کند، لزوماً بهترین رویکرد برای کاهش وزن پایدار یا سلامتی نیست. سعی کنید استفاده از روغن‌های سالم را در رژیم غذایی به یک عادت تبدیل کنید. به مقدار و کالری روغنی که به وعده‌های غذایی اضافه می‌کنید، توجه داشته باشید. هم‌چنین ضروری است بر کیفیت کلی رژیم غذایی تمرکز داشته باشید؛ یعنی اطمینان حاصل کنید که رژیم غذایی‌تان شامل تنوع زیادی از مواد مغذی باشد، نه اینکه فقط بر حذف چربی‌ها تمرکز داشته باشید.

منبع:

indianexpress

۴۷۴۷

منبع:خبر آنلاین

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید