آشپزی
طرز تهیه خورشت فسنجان؛ جذاب و خوشمزه
فسنجان را هم میتوانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.
فسنجان را هم میتوانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.
مواد لازم برای تهیه فسنجان:
- مغز گردو: ۳۰۰ گرم
- مرغ: ۴ تکه
- پیاز: دو عدد متوسط
- رب انار: ۱ ق غ
- آب: ۸ لیوان
- رب گوجه: ۱ ق غ (به دلخواه)
- زغفران دم کرده: نصف استکان
- نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار کافی
- شکر: در صورت تمایل ۲-۳ قاشق
طرز تهیه و دستور پخت فسنجان:
۱. در مرحله اول گردوها را چرخ کنید و پیازها را هم رنده کنید.
۲. سپس پیاز و گردو را تفت دهید و آب را به آن اضافه کنید.
۳. بعد از حدود دو ساعت مایه فسنجان تغییر رنگ پیدا میکند و روغن میاندازد.
۴. در صورت تمایل رب گوجه فرنگی و سپس رب انار (ملس یا شیرین) را به آن اضافه کنید.
۵. بعد از ۳ ساعت فسنجان آماده است و میتوانید با مرغ یا گوشت آن را سرو کنید.
منبع : خبرگزاری ایرنا