تغذیه

درمان کبد چرب با مصرف این ادویه

به گزارش راه پایدار و نقل ازخبر منتشر شده توسط خبرگزاری منبع

به گزارش خبرآنلاین از مهر، زردچوبه گیاهی از خانواده زنجبیل است که حاصل جوشاندن و خشک کردن ریشه‌های آن می‌باشد. ماده مؤثر موجود در زردچوبه به نام کورکومین، به دلیل خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی، نقش مهمی در بهبود وضعیت کبد چرب و کاهش تجمع چربی در سلول‌های کبدی دارد.

در سال‌های اخیر، مطالعات متعدد داخلی و خارجی اثرات مثبت زردچوبه را در بهبود بیماری‌های متابولیکی از جمله کبد چرب بررسی کرده‌اند.

اثرات درمانی زردچوبه در کبد چرب

۱. کاهش التهاب: کورکومین می‌تواند به کاهش التهابات مرتبط با کبد چرب کمک کند. التهاب مزمن یکی از عوامل اصلی پیشرفت بیماری کبد چرب است. با مهار فرآیندهای التهابی، زردچوبه از پیشرفت این بیماری جلوگیری می‌کند.

۲. خاصیت آنتی‌اکسیدانی: رادیکال‌های آزاد یکی از عوامل تخریب سلول‌های کبدی هستند. زردچوبه با خاصیت آنتی‌اکسیدانی خود، این رادیکال‌ها را مهار کرده و به محافظت از سلول‌های کبدی کمک می‌کند.

۳. کاهش تجمع چربی در کبد: برخی مطالعات نشان داده‌اند که زردچوبه می‌تواند متابولیسم چربی‌ها را بهبود بخشد و از تجمع چربی در کبد جلوگیری کند.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبر آنلاین

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید