کاهش دردهای آرتروز با مصرف این خوراکی

به گزارش راه پایدار

به گزارش خبرآنلاین از مهر، سنجد آسیاب شده دارای خاصیت ضدالتهابی است و می‌تواند به کاهش دردهای مفصلی و آرتروز کمک کند. مصرف آن به همراه شیر برای بیماران مبتلا به آرتروز توصیه می‌شود. ترکیبات موجود در سنجد، مانند فلاونوئیدها و اسیدهای چرب ضروری، به کاهش التهاب مفاصل کمک می‌کنند و می‌توانند نقش مؤثری در بهبود حرکت و کاهش انقباض عضلانی داشته باشند.

۲۳۳۲۳۳ 

منبع : خبرآنلاین

خروج از نسخه موبایل