به گزارش راه پایدار و نقل ازخبر منتشر شده توسط خبرگزاری منبع
به گزارش خبرآنلاین، مطالعات نشان میدهد که خوردن زودهنگام وعده صبحانه، در کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ نقش دارد. غذا خوردن مدت کوتاهی پس از بیدار شدن باعث تحریک هورمونهایی مانند انسولین میشود که سپس به انتقال قند به داخل سلولها و خارج شدن از جریان خون کمک میکند.
همچنین این مطالعه نشان داد کسانی که معمولاً قبل از ساعت ۸ صبح صبحانه میخورند، نسبت به کسانی که صبحانه را بعد از ساعت ۹ صبح میخورند، کمتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند. افرادی که دیرتر شام میخورند (مثلاً از ساعت ۹ یا ۱۰ شب به بعد)، در مقایسه با کسانی که زودتر شام میخورند، بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار دارند.
این مطالعه توضیح میدهد که زمان ناشتایی در طول شب، یعنی فاصله بین شام و صبحانه، هرچقدر طولانیتر باشد، احتمال ابتلا به دیابت بیشتر میشود. خطر بروز دیابت نوع ۲ در این شرایط، زمانی کمتر میشود که با وجود گرسنگی بیش از ۱۳ ساعت در طول خواب شبانه، وعده صبحانه را زودتر از ساعت ۸ صبح بخورید.
از طرفی قند خون بالا هم از علائم دیابت نوع ۲ به شمار میآید؛ به همین دلیل است که توصیه میشود افراد مبتلا به این بیماری، صبحها زودتر صبحانه بخورند. وقتی افراد صبحانه میخورند، کمتر به علائم سندرم متابولیک، مانند فشار خون بالا و قند خون بالا، مبتلا میشوند.
منبع: health
۴۷۲۳۲
منبع:خبر آنلاین